Όλες οι συλλογές
Καμπάνιες
Καμπάνια Athinorama Club
Καμπάνια Athinorama Club

Στο παρόν άρθρο θα δούμε πως προσθέτουμε καμπάνια για τ Athinorama Club

Ενημερώθηκε πριν από περισσότερο από μία εβδομάδα

Στη συγκεκριμένη καμπάνια, οι κωδικοί εξάγονται από το API του Athinorama Club αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις εσύ κάτι.

Βήμα 1: Δημιουργία καμπάνιας Αθηνοράματος

Πήγαινε στην καρτέλα Διαχείριση, επίλεξε από το μενού αριστερά ''Καμπάνιες'' και στη συνέχεια "Δημιουργία νέας καμπάνιας".

Στο παράθυρο που θα ανοίξει συμπληρώνεις τα παρακάτω πεδία:

  1. Ονομασία καμπάνιας : Το όνομα της καμπάνιας σου για να την ξεχωρίζεις από άλλες που ίσως δημιουργήσεις μεταγενέστερα, π.χ. Αθηνόραμα Club.

  2. Μήνυμα Εισαγωγής Κουπονιού : Είναι το μήνυμα που θα βλέπει κάποιος για να πατήσει εκεί και να καταχωρήσει τον κωδικό του. Μπορείς να βάλεις το παρακάτω:

    Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό σας | Please Insert your code

  3. Διαθέσιμη σε : Είναι ήδη προεπιλεγμένο το ''All sites'', δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια αλλαγή.

  4. Κωδικός Custom Υλοποίησης : Επιλέγεις το ''athinorama-api''

  5. Ημ. Έναρξης / Λήξης : Συμπληρώνεις ημερομηνία και ώρα έναρξης και λήξης, δηλαδή ορίζεις το χρονικό διάστημα που θα είναι σε ισχύ η καμπάνια.

  6. Πατάς ''Αποθήκευση''.

Στο μήνυμα που θα εμφανιστεί, πατάς ΟΚ.

Βήμα 2: Δημιουργία έκπτωσης που θα συνδεθεί με την καμπάνια

Βασική προϋπόθεση είναι να προστεθεί η έκπτωση του τιμοκαταλόγου για να συνδεθεί στη συνέχεια με την καμπάνια σου.

Πάτα στο παρακάτω κουμπί για να δεις πως γίνεται η διαδικασία:

Αν έχεις ημερομηνίες με διαφορετικό τιμοκατάλογο και θέλεις να τις συνδέσεις με την καμπάνια Αθηνόραμα, θα χρειαστεί να προσθέσεις μια έκπτωση Αθηνόραμα σε κάθε τιμοκατάλογο.

Επίσης, αν υπάρχουν διαφορετικές ζώνες στον τιμοκατάλογο σου, θα χρειαστεί να προσθέσεις μια έκπτωση Αθηνόραμα σε όσες από αυτές (ή σε όλες) θέλεις να συνδέσεις την καμπάνια σου.

Βήμα 3: Σύνδεση της καμπάνιας με την έκπτωση της εκδήλωσης σου

Πηγαίνεις στην καρτέλα ημερομηνίες της εκδήλωσης που θέλεις να ρυθμίσεις την καμπάνια. Αν χρειάζεσαι οδηγίες για το πως να μεταβείς στην καρτέλα ημερομηνίες μπορείς να δεις εδώ .

  • Επιλέγεις την ημερομηνία ή τις ημερομηνίες που θέλεις να συνδέσεις με την καμπάνια

  • Πατάς στο κουμπί ''Καμπάνια''

Στη συνέχεια πας στον τιμοκατάλογο και στην έκπτωση που δημιούργησες νωρίτερα και αφού τον επιλέξεις, πατάς στο "Συμμετοχή σε καμπάνια".

Στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγεις την καμπάνια που δημιούργησες, την έκπτωση Αθηνόραμα (ή τις εκπτώσεις) και πατάς ''Αποθήκευση''.

Στο μήνυμα που θα εμφανιστεί και εφόσον δεν υπάρχουν άλλες συνδεδεμένες καμπάνιες με την συγκεκριμένη έκπτωση, πατάς το "Ναι" και μετά "ΟΚ".

Τέλος, χρειάζεται να κάνεις ορατή την έκπτωση που έχει συνδεθεί με την καμπάνια σε teller - sites.

Από την καρτέλα ημερομηνίες της παραγωγής, μπορείς να πατήσεις τον τιμοκατάλογο της εκδήλωσης σου και να μεταβείς στη σελίδα του τιμοκαταλόγου. Αφού πατήσεις ''αναλυτικά'', πηγαίνεις στη στήλη ''ενεργή σε teller - sites'' και κάνεις την έκπτωση Αθηνόραμα ορατή ''σε teller και sites''.

Εφόσον τα έχεις κάνει όλα σωστά, στον τιμοκατάλογο θα βλέπεις την έκπτωση συνδεδεμένη με την καμπάνια στα δεξιά.

Το πεδίο της εξαργύρωσης θα εμφανιστεί στη σελίδα της εκδήλωσης που είναι συνδεδεμένος ο τιμοκατάλογος την ημερομηνία έναρξης της καμπάνιας που όρισες στην αρχή.

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;