Καμπάνια Vodafone

Οδηγίες για δημιουργία καμπάνιας Vodafone

Ενημερώθηκε πριν από περισσότερο από μία εβδομάδα

Στη συγκεκριμένη καμπάνια, οι κωδικοί εξάγονται από το API της Vodafone αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις εσύ κάτι.

Βήμα 1: Δημιουργείς την καμπάνια

Πηγαίνεις στην καρτέλα "Διαχείριση" και από αριστερά επιλέγεις "Καμπάνιες".

Στη συνέχεια, επίλεξε "Δημιουργία νέας καμπάνιας".

Στο παράθυρο που θα ανοίξει συμπληρώνεις τα παρακάτω πεδία:

 1. Ονομασία Καμπάνιας: Το όνομα αυτό δεν φαίνεται στον πελάτη. Πρέπει να είναι επεξηγηματικό για να μπορείς να την αναζητήσεις εύκολα.

 2. Μήνυμα εισαγωγής κουπονιού: Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται στη σελίδα του event στο More.com. Μπορείς να βάλεις το παρακάτω:

  Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό σας | Please Insert your code

 3. Διαθέσιμη σε: Είναι ήδη προεπιλεγμένο το ''All sites'', δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια αλλαγή.

 4. Κωδικός custom υλοποίησης: Επιλέγεις ''Vodafone''.

 5. Ημερομηνία Έναρξης και λήξης καμπάνιας: Συμπληρώνεις ημερομηνία και ώρα έναρξης και λήξης, δηλαδή ορίζεις το χρονικό διάστημα που θα είναι σε ισχύ η καμπάνια.

 6. Πατάς ''Αποθήκευση''.

Στο μήνυμα που θα εμφανιστεί, πατάς ΟΚ.

Βήμα 2: Προσθήκη έκπτωσης που θα συνδεθεί με την καμπάνια

Χρειάζεται να δημιουργήσεις στον τιμοκατάλογο της εκδήλωσης την έκπτωση που θα ''ξεκλειδώνει'' με τη χρήση κωδικού Vodafone.

Η έκπτωση που θα προσθέσεις, εξαρτάται από την συμφωνία που έχεις κάνει με την Vodafone.

Αν η συμφωνία είναι με έκπτωση κάποιου ποσοστού, π.χ. 20%, τότε κατά τη δημιουργία της έκπτωσης, βάζεις στο πεδίο ''Αξία'' 20 και επιλέγεις το "Αξία σε ποσοστό". Την έκπτωση μπορείς να την ονομάσεις Vodafone 20%.

Αν η προσφορά αφορά σε εισιτήρια 1+1 (2 εισιτήρια στην τιμή του ενός) βάζεις στο πεδίο ''Αξία'' 50 και επιλέγεις το "Αξία σε ποσοστό".

Στη συνέχεια, βάζεις στο "Μέγιστος επιτρεπτός αριθμός εισιτηρίων" και ''Πώληση ανά αριθμό εισιτηρίων'' τον αριθμό 2, ώστε με 1 κωδικό Vodafone να μπορεί να πάρει 2 εισιτήρια.

Σημαντικό: Επειδή ακόμα δεν έχει γίνει σύνδεση με την καμπάνια, την έκπτωση αυτή την αφήνεις ενεργή ''σε κανένα site μόνο teller''.

Μεταπωλητές βάζεις την εταιρεία σου (χρήστες) και το WeRealize (χρήστες).

Σχετικά με την προσθήκη έκπτωσης μπορείς να δεις αναλυτικές οδηγίες εδώ.

Αν έχεις ημερομηνίες με διαφορετικό τιμοκατάλογο και θέλεις να τις συνδέσεις με την ίδια καμπάνια, θα χρειαστεί να προσθέσεις μια έκπτωση εξαργύρωσης σε κάθε τιμοκατάλογο.

Επίσης, αν υπάρχουν διαφορετικές ζώνες στον τιμοκατάλογο σου, θα χρειαστεί να προσθέσεις μια έκπτωση εξαργύρωσης σε όσες από αυτές (ή σε όλες) θέλεις να συνδέσεις την καμπάνια σου.

Βήμα 3: Σύνδεση της καμπάνιας με την έκπτωση της εκδήλωσης σου

Πηγαίνεις στην καρτέλα ημερομηνίες της εκδήλωσηςπου θέλεις να ρυθμίσεις την καμπάνια. Αν χρειάζεσαι οδηγίες για το πως να μεταβείς στην καρτέλα ημερομηνίες μπορείς να δεις εδώ .

 • Επιλέγεις την ημερομηνία ή τις ημερομηνίες που θέλεις να συνδέσεις με την καμπάνια

 • Πατάς στο κουμπί ''Καμπάνια''.

 • Στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγεις την καμπάνια που δημιούργησες, την έκπτωση ή τις εκπτώσεις που θα ανοίγουν μόνο με τη χρήση κουπονιού και πατάς ''Αποθήκευση''.

Τέλος, χρειάζεται να κάνεις ορατή την έκπτωση που έχει συνδεθεί με την καμπάνια ''Σε teller - sites''.

Από την καρτέλα ημερομηνίες της παραγωγής, μπορείς να πατήσεις τον τιμοκατάλογο της εκδήλωσης σου και να μεταβείς στη σελίδα του τιμοκαταλόγου. Αφού πατήσεις ''αναλυτικά'', πηγαίνεις στη στήλη ''ενεργή σε teller - sites'' και κάνεις την έκπτωση Vodafone ορατή ''σε teller και sites''.

Το πεδίο της εξαργύρωσης θα εμφανιστεί στη σελίδα της εκδήλωσης που είναι συνδεδεμένος ο τιμοκατάλογος την ημερομηνία έναρξης της καμπάνιας που όρισες στην αρχή.

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;