Όλες οι συλλογές
Καμπάνιες
Πώς ρυθμίζω μια καμπάνια με έναν ή πολλαπλούς κωδικούς;
Πώς ρυθμίζω μια καμπάνια με έναν ή πολλαπλούς κωδικούς;

Οδηγίες για δημιουργία καμπάνιας με έναν ή πολλαπλούς κωδικούς

Ενημερώθηκε πριν από περισσότερο από μία εβδομάδα

Για τη δημιουργία μιας καμπάνιας, που ο πελάτης με ένα κωδικό θα ''ξεκλειδώνει'' μια έκπτωση χρειάζεται να κάνεις τα παρακάτω:

Βήμα 1: Δημιουργία καμπάνιας

Πηγαίνεις στην καρτέλα "Διαχείριση" και από αριστερά επιλέγεις "Καμπάνιες".

Στη συνέχεια, επίλεξε "Δημιουργία νέας καμπάνιας".

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, συμπλήρωσε στην καρτέλα "Γενικά" τα παρακάτω πεδία:

 • Ονομασία Καμπάνιας: Το όνομα αυτό δεν φαίνεται στον πελάτη. Πρέπει να είναι επεξηγηματικό για να μπορείς να την αναζητήσεις εύκολα.

 • Μήνυμα εισαγωγής κουπονιού: Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται στη σελίδα του event στο Viva. Μπορείς να βάλεις το παρακάτω:

  Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό σας | Please Insert your code

 • Πολλαπλή εξαργύρωση: Αυτό το επιλέγεις μόνο στην περίπτωση που ένα κουπόνι θέλεις να "καίγεται" περισσότερες από μία φορές.

  Αφού το επιλέξεις, ανοίγει νέο πεδίο που μπορείς να συμπληρώσεις πόσες φορές μπορεί να εξαργυρωθεί το(α) κουπόνι(α). Αν δεν βάλεις κάτι στο πεδίο ''αριθμός εξαργυρώσεων κουπονιού'', το κουπόνι δεν θα έχει όριο εξαργυρώσεων.

 • Διαθέσιμη σε: Είναι ήδη προεπιλεγμένο το ''All sites'', δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια αλλαγή.

 • Κωδικός custom υλοποίησης: Είναι προεπιλεγμένο το ''ekali-validation''. Για μια καμπάνια κωδικών δεν χρειάζεται να επιλέξεις κάτι από τη λίστα, οπότε αλλάζεις την προεπιλεγμένη επιλογή από ''ekali-validation'' στην κενή, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

 • Ημερομηνία Έναρξης και λήξης καμπάνιας: Συμπληρώνεις ημερομηνία και ώρα έναρξης και λήξης, δηλαδή ορίζεις το χρονικό διάστημα που θα είναι σε ισχύ η καμπάνια.

Στη συνέχεια, πήγαινε στην καρτέλα ''κουπόνια'' της καμπάνιας.

Πρόσθεσε (κάνε paste) τη λίστα των κωδικών σου ή μόνο έναν κωδικό (που θα μπορεί να εξαργυρωθεί πολλαπλές φορές) και πάτα ''Αποθήκευση''.

Βήμα 2: Προσθήκη έκπτωσης που θα συνδεθεί με την καμπάνια

Αρχικά, χρειάζεται να δημιουργήσεις στον τιμοκατάλογο της εκδήλωσης την έκπτωση που θα ''ξεκλειδώνει'' με τη χρήση ενός κωδικού.

Μπορείς να ονομάσεις την έκπτωση ''Εξαργύρωση κουπονιού''.

Σημαντικό: Επειδή ακόμα δεν έχει γίνει σύνδεση με την καμπάνια, την έκπτωση αυτή την αφήνεις ορατή μόνο στον teller (''σε κανένα site μόνο teller'').

Σχετικά με την προσθήκη έκπτωσης μπορείς να δεις αναλυτικές οδηγίες εδώ

Αν έχεις ημερομηνίες με διαφορετικό τιμοκατάλογο και θέλεις να τις συνδέσεις με την ίδια καμπάνια, θα χρειαστεί να προσθέσεις μια έκπτωση εξαργύρωσης σε κάθε τιμοκατάλογο.

Επίσης, αν υπάρχουν διαφορετικές ζώνες στον τιμοκατάλογο σου, θα χρειαστεί να προσθέσεις μια έκπτωση εξαργύρωσης σε όσες από αυτές (ή σε όλες) θέλεις να συνδέσεις την καμπάνια σου.

Βήμα 3: Σύνδεση της καμπάνιας με την έκπτωση της εκδήλωσης σου

Πηγαίνεις στην καρτέλα ημερομηνίες της εκδήλωσηςπου θέλεις να ρυθμίσεις την καμπάνια. Αν χρειάζεσαι οδηγίες για το πως να μεταβείς στην καρτέλα ημερομηνίες μπορείς να δεις εδώ .

 • Επιλέγεις την ημερομηνία ή τις ημερομηνίες που θέλεις να συνδέσεις με την καμπάνια

 • Πατάς στο κουμπί ''Καμπάνια''.

 • Στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγεις την καμπάνια που δημιούργησες, την έκπτωση ή τις εκπτώσεις που θα ανοίγουν μόνο με τη χρήση κουπονιού και πατάς ''Αποθήκευση''.

  Για παράδειγμα, αν ο τιμοκατάλογος σου έχει δύο ζώνες και θέλεις να υπάρχει δυνατότητα εξαργύρωσης και για τις δύο ζώνες θα δεις το παρακάτω:

Τέλος, χρειάζεται να κάνεις ορατή την έκπτωση που έχει συνδεθεί με την καμπάνια σε teller - sites.

Από την καρτέλα ημερομηνίες της παραγωγής, μπορείς να πατήσεις τον τιμοκατάλογο της εκδήλωσης σου και να μεταβείς στη σελίδα του τιμοκαταλόγου. Αφού πατήσεις ''αναλυτικά'', πηγαίνεις στη στήλη ''ενεργή σε teller - sites'' και κάνεις την έκπτωση εξαργύρωσης ορατή ''σε teller και sites''.

💡 Οδηγίες για τους κωδικούς

Τα κουπόνια θα πρέπει:

 • Να περιέχουν μόνο αγγλικούς χαρακτήρες ή/και αριθμούς, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση αν πρόκειται για ελληνικούς ή αγγλικούς χαρακτήρες (πχ NET1234).

 • Να ΜΗΝ περιέχουν κενά ή άλλους ειδικούς χαρακτήρες (πχ !@#$%^&*()[]{}'?".,;:).

 • Ιδανικά να έχουν μέγεθος το πολύ μέχρι 8 χαρακτήρες, για να είναι πιο εύκολη η αντιγραφή τους ή/και η αποστήθιση από τον πελάτη.

 • Ιδανικά να μην περιέχουν τους χαρακτήρες O, I και τους αριθμούς 0, 1, μιας και πρόκειται για παρόμοιους χαρακτήρες και μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση.

Μπορείς να παράγεις μοναδικούς κωδικούς κουπονιών από το παρακάτω link:

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;