Πριν δημοσιευθεί η σελίδα της παραγωγής σας και ξεκινήσει η προπώληση, θα πρέπει να έχει δημιουργηθεί και πλήρως ταυτοποιηθεί ηλεκτρονικά ο Viva Wallet λογαριασμός σας.

Τα χρήματα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων σας εκκαθαρίζονται άμεσα και μπαίνουν απευθείας στον επαγγελματικό Viva Wallet λογαριασμό σας.

Ακολουθούν τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Δημιουργήστε τον Προσωπικό Viva Wallet λογαριασμό του νόμιμου εκπροσώπου, μέσω gov.gr.
  Δημιουργήστε τον εύκολα, ηλεκτρονικά & δωρεάν στο https://www.vivawallet.com/el-gr/sign-up, πατώντας στο «Άνοιξε Λογαριασμό».
  Πλήρεις οδηγίες & βίντεο θα βρείτε εδώ.

 2. Δημιουργήστε τον Επαγγελματικό Viva Wallet λογαριασμό, στο ΑΦΜ της εταιρείας.
  Κάντε είσοδο στον Προσωπικό Viva Wallet λογαριασμό και πατήστε «Δημιουργία Λογαριασμού Εμπόρου».
  Πλήρεις οδηγίες θα βρείτε εδώ.

 3. Ταυτοποιήστε τον Επαγγελματικό Viva Wallet λογαριασμό: αυτό το βήμα είναι εξαιρετικά σημαντικό, για να μπορεί κάποιος να αγοράσει τα εισιτήρια σας και να γίνονται δεκτές οι πληρωμές.
  Αναλυτικές οδηγίες για την ταυτοποίηση θα βρείτε εδώ.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Ως απόρρητη διαδικασία, η ομάδα του Viva.gr δεν έχει πρόσβαση στη διαδικασία ταυτοποίησης του προσωπικού & του επαγγελματικού λογαριασμού Viva Wallet. Για την πρόοδο της ταυτοποίησης είναι απαραίτητο να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα τις σχετικές ενημερώσεις από το αρμόδιο τμήμα, στον Προσωπικό & Επαγγελματικό Viva Wallet λογαριασμό.


ΠΡΟΣΟΧΗ!

Εάν ο Viva Wallet λογαριασμός σας δεν είναι πλήρως ταυτοποιημένος δε θα γίνονται δεκτές οι πληρωμές από τους πελάτες και θα εμφανίζεται error message κατά την προσπάθεια πληρωμής.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;