Πώς εισπράττω τα χρήματα από την προπώληση;

Δημιουργία Viva Wallet λογαριασμού & ταυτοποίηση του

Ενημερώθηκε πριν από περισσότερο από μία εβδομάδα

Πριν δημοσιευθεί η σελίδα της παραγωγής σου και ξεκινήσει η προπώληση, θα πρέπει να έχει δημιουργηθεί και πλήρως ταυτοποιηθεί ηλεκτρονικά ο Viva Wallet λογαριασμός σου.

Τα χρήματα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων σου εκκαθαρίζονται άμεσα και μπαίνουν απευθείας στον επαγγελματικό Viva Wallet λογαριασμό σου.

Ακολουθούν τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

 1. Δημιούργησε πρώτα τον Προσωπικό Viva Wallet λογαριασμό του νόμιμου εκπροσώπου, μέσω gov.gr.
  Δημιούργησέ τον εύκολα, ηλεκτρονικά & δωρεάν στο https://www.vivawallet.com/el-gr/sign-up, πατώντας στο «Άνοιξε Λογαριασμό».
  Πλήρεις οδηγίες & βίντεο θα βρεις εδώ.

 2. Δημιούργησε τον Επαγγελματικό Viva Wallet λογαριασμό, στο ΑΦΜ της εταιρείας.
  Κάνε είσοδο στον Προσωπικό Viva Wallet λογαριασμό και πάτησε στο «Δημιουργία Λογαριασμού Εμπόρου».
  Πλήρεις οδηγίες θα βρεις εδώ.

 3. Ταυτοποίησε τον Επαγγελματικό Viva Wallet λογαριασμό: αυτό το βήμα είναι εξαιρετικά σημαντικό, για να μπορεί κάποιος να αγοράσει τα εισιτήρια σου και να γίνονται δεκτές οι πληρωμές.
  Αναλυτικές οδηγίες για την ταυτοποίηση θα βρεις εδώ.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Ως απόρρητη διαδικασία, η ομάδα του More.com δεν έχει πρόσβαση στη διαδικασία ταυτοποίησης του προσωπικού & του επαγγελματικού λογαριασμού Viva Wallet. Για την πρόοδο της ταυτοποίησης είναι απαραίτητο να ελέγχεις σε τακτά χρονικά διαστήματα τις σχετικές ενημερώσεις από το αρμόδιο τμήμα, στον Προσωπικό & Επαγγελματικό Viva Wallet λογαριασμό.


ΠΡΟΣΟΧΗ!

Εάν ο Viva Wallet λογαριασμός σου δεν είναι πλήρως ταυτοποιημένος, δε θα γίνονται δεκτές οι πληρωμές από τους πελάτες και θα εμφανίζεται μήνυμα αποτυχίας συναλλαγής κατά την προσπάθεια πληρωμής.

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;