Μέσα από την πλατφόρμα Ticketing Viva (teller) υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης προσκλήσεων (δωρεάν εισιτηρίων). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε προσθέσει στον τιμοκατάλογο σας έκπτωση για προσκλήσεις (''τιμής Ένεκεν''). Δείτε οδηγίες εδώ.

Στην καρτέλα "γενικά" κάθε παραγωγής, υπάρχει ένα πεδίο που ορίζει την τιμή αναγραφής στα δωρεάν εισιτήρια. Αυτή η επιλογή by default είναι 0,10.

Μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή αυτή (π.χ. σε 0,00) και να πατήσετε ''αποθήκευση''.

Τα βήματα για την έκδοση προσκλήσεων είναι τα εξής:

  • Πηγαίνετε στην ενότητα ''Νέα παραγγελία''.

  • Επιλέγετε από το μενού αριστερά (''φίλτρο θεαμάτων'') την εκδήλωση της επιλογής σας.

  • Επιλέγετε από το πλάνο τόσες θέσεις, όσες οι προσκλήσεις που επιθυμείτε να δώσετε. Από το πεδίο "επιλεγμένες θέσεις" δεξιά σας αλλάζετε την τιμή των εισιτηρίων επιλέγοντας από το drop down menu την τιμή "Τιμής Ένεκεν" (ή όπως έχετε ονομάσει την έκπτωση για προσκλήσεις).

  • Πατάτε "νέος πελάτης".

  • Μεταφέρεστε στη σελίδα της κράτησης, όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα απαραίτητα στοιχεία που θέλετε να φέρει η κράτηση αυτή. Πατάτε "αποθήκευση" κάτω από τις "λεπτομέρειες πελάτη".

  • Τέλος, πατάτε το κουμπί "Ολοκλήρωση παραγγελίας πώλησης" (κάτω δεξιά).

Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

Το δωρεάν εισιτήριο μπορείτε να το αποστείλετε στον δικαιούχο πατώντας το link ''αποστολή e-mail'' που βρίσκεται στον πίνακα "λεπτομέρειες πελάτη", αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρήσει όνομα, επίθετο και email.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το εισιτήριο από τον πίνακα "εισιτήρια" και πατώντας "pdf", να το κατεβάσετε ως αρχείο pdf και να το προωθήσετε εξωσυστημικά.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;