Στο site εμφανίζονται η ημερομηνία και ώρα κάθε εκδήλωσης, όπως αυτές αναγράφονται στον teller στα αντίστοιχα πεδία για την εκδήλωση αυτή:

Σε περιπτώσεις που δεν επιθυμείτε να εμφανίζεται η ημερομηνία και/η ώρα έναρξης μιας εκδήλωσης στο site και στα εισιτήρια με τον τρόπο που αναγράφονται στον Teller, μπορείτε να ορίσετε ''εναλλακτική ώρα/ημ. νια στο site'':

  • Πηγαίνετε στην καρτέλα ''εκδηλώσεις'' της παραγωγής (δείτε εδώ πώς μπορείτε να μεταβείτε) για να διαμορφώσετε τα λεκτικά που θα εμφανίζονται στο site και στα εισιτήρια.

  • Επιλέγετε την εκδήλωση και πατάτε ''εναλλακτική ώρα/ημ.νια στο site''.

  • Στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγετε το πεδίο που θέλετε να αλλάξατε (αν θέλετε να αλλάξετε και τα δύο, επιλέγετε και τα δύο). Όταν επιλέξετε κάποιο πεδίο, σας επιτρέπει να γράψετε το λεκτικό που επιθυμείτε να εμφανίζεται στο site και τα εισιτήρια.

Παραδείγματα χρήσης εναλλακτικής ημερομηνίας/ώρας:

Αν πρόκειται για πολυήμερο εισιτήριο, στο ''custom κείμενο ημερομηνίας'', γράφετε τις ημερομηνίες που θα ισχύει το εισιτήριο (δείτε εδώ πιο αναλυτικά).

Αν πρόκειται για εισιτήρια διαρκείας αθλητικής ομάδας γράφετε στην ημερομηνία ''Εισιτήρια Διαρκείας'' και στην ώρα τη σεζόν π.χ. 2021-2022 (δείτε εδώ πιο αναλυτικά).

Αν πρόκειται για παραγωγή streaming on demand γράφετε τις ημερομηνίες που θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης on demand και στην ώρα γράφετε ''on demand 24h'' (δείτε εδώ πιο αναλυτικά).


Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;