Α. Προσθήκη παραγωγής

Αρχικά θα πρέπει να κάνετε προσθήκη παραγωγής για τον αγώνα σας μέσα από τη ''Διαχείριση''.

Τη διαδικασία προσθήκης παραγωγής μπορείτε να τη δείτε αναλυτικά εδώ:

Στο όνομα παραγωγής βάζετε τον τίτλο του αγώνα και στην κατηγορία επιλέγετε Αθλητικά, ώστε να ζητούνται από τον φίλαθλο τα απαραίτητα στοιχεία/εισιτήριο, π.χ. ΑΜΚΑ.

Αν στον τύπο εισιτηρίου επιλέξατε ''Αθεώρητο βάσει ΠΟΛ-1288/31-12-2013 και 1001/02-01-2014 / ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ)'' αφού πατήσετε ''αποθήκευση και συνέχεια'' θα σας ζητήσει να κάνετε σύνδεση φορολογικών σειρών:

Όλες οι αθλητικές ομάδες κατά την πρώτη τους εγκατάσταση στο σύστημα του Teller, ρυθμίζονται με τα αντίστοιχα παραστατικά για τις κάρτες Διαρκείας τους (ΑΠΥ, ΤΠΥ, Πιστ.ΑΠΥ, Πιστ. ΤΠΥ) και για τα Εισιτήρια μεμονωμένων αγώνων (Εισιτήριο Θεάματος κ.ο.κ.).


Συνεπώς, για τα εισιτήρια του νέου αγώνα, πρέπει να επιλέξετε την τρίτη επιλογή "Δημιουργία αντιστοίχων σειρών άλλης παραγωγής".

Από το dropdown menu επιλέγετε την τελευταία παραγωγή, στην οποία είχαν χρησιμοποιηθεί οι σειρές παραστατικών για αγώνα, πιθανότατα ο τελευταίος αγώνας που είχε υλοποιηθεί για την ομάδα στον Teller.

Έτσι θα εμφανιστούν οι σειρές που είχαν χρησιμοποιηθεί την τελευταία φορά και αλλάζετε απλά τον αριθμό στη σειρά. Εάν π.χ. είχατε ΑΑ23 τότε θα πρέπει να γίνει ΑΑ24 κ.ο.κ.. Η σειρά εκκίνησης μένει σε 1 σε όλα. Πατάτε αποθήκευση.

Β. Προσθήκη της εκδήλωσης

Στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε με την προσθήκη της εκδήλωσης. Τα βήματα προσθήκης εκδηλώσεων μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ:

Για τον τιμοκατάλογο, προτείνουμε να φτιάχνετε ζώνες τιμών ανά θύρα ώστε να είναι ανεξάρτητες στη διαχείριση τους και να φαίνονται τα αντίστοιχα στοιχεία σε κάθε εισιτήριο/κάρτα του φιλάθλου, π.χ.

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία τιμοκαταλόγου.

Εάν ο αγώνας που θέλετε να προσθέσετε είναι όμοιος με κάποιον προηγούμενο αγώνα σας, δλδ είναι στον ίδιο χώρο και έχει ίδιο τιμοκατάλογο, μπορείτε να αντιγράψετε αυτόν τον αγώνα.

Για τη διαδικασία αντιγραφής δείτε τα βήματα εδώ:

Γ. Σύνδεση αγώνα με διαρκείας

Όταν ολοκληρώσετε την προσθήκη εκδήλωσης για τον αγώνα, τον ελέγχετε και συνδέετε τα Διαρκείας σας, όπως φαίνεται εδώ:

Δ. Δημοσίευση αγώνα

Για να δημοσιευθεί ο αγώνας, τον προσθέτετε στη σελίδα-φεστιβάλ που έχετε φτιάξει για την αγωνιστική, π.χ. "(όνομα ομάδας) Εισιτήρια αγώνων 2021-2022".

Όπως φαίνεται εδώ:

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;