Α. Προσθήκη παραγωγής

Για να δημιουργήσετε τη σελίδα προπώλησης για τα Διαρκείας, αρχικά θα κάνετε προσθήκη παραγωγής μέσα από τη ''Διαχείριση'':

Τη διαδικασία προσθήκης παραγωγής μπορείτε να τη δείτε αναλυτικά εδώ:

Πάντα επιλέγετε την κατηγόρια Αθλητικά, ώστε να ζητούνται από τον φίλαθλο τα απαραίτητα στοιχεία/εισιτήριο, π.χ. ΑΜΚΑ.

Αν στον τύπο εισιτηρίου επιλέξατε ''Αθεώρητο βάσει ΠΟΛ-1288/31-12-2013 και 1001/02-01-2014 / ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ)'' αφού πατήσετε ''αποθήκευση και συνέχεια'' θα σας ζητήσει να κάνετε σύνδεση φορολογικών σειρών:

Όλες οι αθλητικές ομάδες κατά την πρώτη τους εγκατάσταση στο σύστημα του Teller, ρυθμίζονται με τα αντίστοιχα παραστατικά για τις κάρτες Διαρκείας τους (ΑΠΥ, ΤΠΥ, Πιστ.ΑΠΥ, Πιστ. ΤΠΥ) και για τα Εισιτήρια μεμονωμένων αγώνων (Εισιτήριο Θεάματος κ.ο.κ.).

Συνεπώς, για τα νέα Διαρκείας, πρέπει να επιλέξετε "Δημιουργία αντιστοίχων σειρών άλλης παραγωγής".

Από το dropdown menu επιλέγετε την τελευταία παραγωγή, στην οποία είχαν χρησιμοποιηθεί οι σειρές παραστατικών όπως στα Διαρκείας, πιθανότατα η παραγωγή των Διαρκείας για την προηγούμενη χρονιά.

Έτσι θα εμφανιστούν οι σειρές που είχαν χρησιμοποιηθεί την τελευταία φορά και αλλάζετε τον αριθμό στη σειρά, καταχωρώντας τον επόμενο αριθμό. Εάν π.χ. είχατε ΑΠ5 τότε θα πρέπει να γίνει ΑΠ6 κ.ο.κ.. Η σειρά εκκίνησης μένει σε 1 σε όλα. Πατάτε αποθήκευση.

Β. Προσθήκη της εκδήλωσης

Στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε με την προσθήκη της εκδήλωσης. Τα βήματα προσθήκης εκδηλώσεων μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ:

Αρχικά δημιουργήστε τον τιμοκατάλογο σας. Προτείνουμε να φτιάχνετε ζώνες τιμών ανά θύρα, ώστε να είναι ανεξάρτητες στη διαχείριση τους και να φαίνονται τα αντίστοιχα στοιχεία σε κάθε εισιτήριο/κάρτα του φιλάθλου, π.χ.

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία τιμοκαταλόγου.

Ως ημερομηνία εκδήλωσης ορίζετε το τέλος της σεζόν, ώστε να μη σταματήσει η προπώληση από το site και ταυτόχρονα να βλέπετε το πλάνο των διαρκείας όλη τη σεζόν στον Teller σας και να το διασυνδέετε με τους μεμονωμένους αγώνες της αγωνιστικής σεζόν.

Για να μη φαίνεται στο site η ημερομηνία αυτή, μπορείτε να θέσετε εναλλακτική ημερομηνία και ώρα στο site:

Επιλέγετε την εκδήλωση και πατάτε ''εναλλακτική ώρα/ημ.νια στο site'' για να διαμορφώσετε τα λεκτικά που θα εμφανίζονται στο site και στα εισιτήρια.

Στη συνέχεια πρέπει να ορίσετε ότι η εκδήλωση που μόλις προσθέσατε αφορά εισιτήρια Διαρκείας. Για τη διαδικασία αυτή δείτε οδηγίες εδώ:

Γ. Υλικό marketing σελίδας προπώλησης

Τέλος, ανεβάζετε εικαστικά και κείμενο για τη σελίδα των Διαρκείας σας μέσα από την καρτέλα ''υλικό marketing''. Μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες εδώ:

Προσθέτοντας τις τρεις φωτογραφίες, σύντομη περιγραφή και περίληψη, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το event "Κρυφό", να είναι δηλαδή ενεργό το link σε όσους το διαθέτουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να το δείτε, να κάνετε τεστ και να το στείλετε σε συνεργάτες σας να το ελέγξουν.

Για να δείτε την κρυφή σελίδα πατήστε ''προβολή''.

Όταν επιβεβαιώσετε ότι η σελίδα προπώλησης είναι όπως την θέλετε, αλλάζετε απλώς την κατάσταση σε "Δημοσιευμένο", πατάτε ΄΄αποθήκευση΄΄ και η σελίδα δημοσιεύεται στο Viva.gr.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;