Μπορείτε σε μια αριθμημένη κάτοψη τις θέσεις που βλέπετε με αχνό γκρι χρώμα και δεν ανήκουν σε κάποια ζώνη τιμής να τις προσθέσετε στη ζώνη τιμών της επιλογής σας και να τις ενεργοποιήσετε.

Δείτε τη διαδικασία στο παρακάτω βίντεο:

Αναλυτικά τα βήματα είναι:

Η ενεργοποίηση θέσεων μιας εκδήλωσης γίνεται μέσα από τη διαχείριση στην καρτέλα ''εκδηλώσεις'' της παραγωγής. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να μεταβείτε.

  • Επιλέγετε την εκδήλωση (ή όλες τις εκδηλώσεις στον ίδιο χώρο και με τον ίδιο τιμοκατάλογο) που θέλετε και πατάτε ''προσθήκη θέσεων από κάτοψη''

  • Στο παράθυρο που ανοίγει, βλέπετε με διαφορετικό χρώμα τις θέσεις που δεν είναι ενεργοποιημένες στην κάτοψη, ενώ οι ήδη ενεργοποιημένες θέσεις έχουν το χρώμα της ζώνης στην οποία ανήκουν.

Για παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία, οι θέσεις με πορτοκαλί χρώμα είναι οι μη ενεργοποιημένες.

  • Επιλέξτε τις θέσεις που θέλετε να ενεργοποιήσετε (γίνονται κίτρινες), τη ζώνη στην οποία θέλετε να τις προσθέσετε, πατήστε ''ανάθεση'' και ''αποθήκευση''.

Προσοχή: Για να ενεργοποιήσετε θέσεις σε μια κάτοψη θα πρέπει να υπάρχουν ήδη στην κάτοψη που υπάρχει στο σύστημα μας. Αν δεν υπάρχουν, θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε, καθώς σε αυτήν την περίπτωση η προσθήκη μπορεί να γίνει μόνο από εμάς.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;