Η αλλαγή χωρητικότητας μιας εκδήλωσης γίνεται μέσα από τον teller στην καρτέλα εκδηλώσεις της παραγωγής, δείτε εδώ πώς μπορείτε να μεταβείτε.

Η διαδικασία είναι η εξής:

  • Επιλέγετε την εκδήλωση (ή όλες τις εκδηλώσεις) που θέλετε να αλλάξετε τη χωρητικότητα και πατάτε ''προσθήκη μη αριθμ. θέσεων'' για να αυξήσετε τη χωρητικότητα και ''διαγραφή μη αριθμ. θέσεων'' για να τη μειώσετε.

  • Στο παράθυρο που ανοίγει καταχωρείτε τον αριθμό των θέσεων που θέλετε να προσθέσετε ή να διαγράψετε στην ανάλογη ζώνη (αν έχετε περισσότερες ζώνες τιμών) και πατάτε ‘’αποθήκευση‘’.

    Προσοχή: Στον αριθμό θέσεων δηλώνετε τον αριθμό που θέλετε να προσθέσετε ή να διαγράψετε και όχι την τελική χωρητικότητα που θέλετε να έχει η ζώνη.


Παράδειγμα προσθήκης μη αριθμημένων θέσεων

Αν για παράδειγμα, η Ζώνη Α έχει 100 θέσεις και θέλετε να γίνουν 120 συνολικά, πατάτε ΄΄προσθήκη μη αριθμ. θέσεων'', στο παράθυρο που ανοίγει στη ζώνη ΄΄Ζώνη Α'' θα βάλετε τον αριθμό 20 στο πεδίο ''αριθμός θέσεων '' και θα πατήσετε ''αποθήκευση''.

Παράδειγμα διαγραφής μη αριθμημένων θέσεων

Αν για παράδειγμα, η Ζώνη Α έχει 150 θέσεις και θέλετε να γίνουν 120 συνολικά, πατάτε ΄΄διαγραφή μη αριθμ. θέσεων'', στο παράθυρο που ανοίγει στη ζώνη ΄΄Ζώνη Α'' θα βάλετε τον αριθμό 30 στο πεδίο ''αριθμός θέσεων '' και θα πατήσετε ''αποθήκευση''.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;