Για τις ρυθμίσεις μπορείτε να δείτε το video

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ρυθμίσεις εκδηλώσεων

Πηγαίνετε στην καρτέλα "Εκδηλώσεις" της παραγωγής σας (Διαχείριση -> Παραγωγές (αριστερά) -> Επιλογή Παραγωγής (δεξιά) -> καρτέλα "Εκδηλώσεις").

Ημερομηνία του event ορίζετε την τελευταία μέρα από το χρονικό διάστημα που θα είναι διαθέσιμη η προβολή και στην ώρα μπορείτε να βάλετε π.χ. 21:00 (ανάλογα με το event).

Για παράδειγμα, αν το βίντεο θέλετε να είναι διαθέσιμο από 07/03/23 έως 14/03/23, στην ημερομηνία θα βάλετε 14/03/23.

Επιλέγετε την εκδήλωση και πατάτε "Εναλλακτική ώρα/ημ.νια στο site" για να διαμορφώσετε τα λεκτικά που θα εμφανίζονται στο site και στα εισιτήρια.

Ορίζετε το τέλος προπώλησης

Επιλέγετε την εκδήλωση, πατάτε "τέλος προπώλησης", επιλέγετε από το dropdown menu αν η προπώληση θα σταματήσει πριν ή μετά την έναρξη και το επιθυμητό χρονικό διάστημα.

Ρυθμίστε το χρονικό διάστημα που θα μείνει ανοιχτή η σελίδα προβολής για να κάνει κάποιος είσοδο με τον κωδικό του.

Αυτό γίνεται μέσα από τις ρυθμίσεις check-in της παραγωγής. Επιλέγετε την εκδήλωση και αντίστοιχα τις επιλογές "έναρξη check-in" και "κλείσιμο check-in" για να καθορίσετε αυτό το διάστημα.

Γενικές ρυθμίσεις

Ενότητα ''Ιδιότητες'' στην καρτέλα ''γενικά'' της παραγωγής

Πηγαίνετε στην καρτέλα ''Γενικά'' της παραγωγής σας (Διαχείριση -> Παραγωγές (αριστερά) -> Επιλογή Παραγωγής (δεξιά) -> καρτέλα "Γενικά").

Για την καταχώρηση του συνδέσμου του Streaming δείτε οδηγίες εδώ:

Καταχωρείτε τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία θα εμφανίζεται στη σελίδα του streaming, όπως παρακάτω:

Προσθέτετε "Όριο χρόνου παρακολούθησης (σε λεπτά)":

Είναι το χρονικό διάστημα που θα έχει ο κάθε χρήστης στη διάθεση του για να δει το βίντεο και ξεκινά να μετράει αντίστροφα μετά την είσοδο του στη σελίδα προβολής. (Προτείνουμε το διάστημα αυτό να είναι δυόμιση φορές η διάρκεια εκδήλωσης.)

Αν υπάρχει κάποιος περιορισμός σε χώρες που επιτρέπεται ή όχι η προβολή επιλέγετε τις χώρες αυτές από το dropdown menu στο αντίστοιχο πεδίο.

Μην παραλείψετε να πατήσετε το κουμπί "Αποθήκευση μετά από κάθε αλλαγή που κάνετε.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;