Τα βήματα για τη δημιουργία του streaming event σας στον teller είναι:

Βήμα 1: Προσθήκη παραγωγής

Θα κάνετε προσθήκη παραγωγής με τον τίτλο:

Τίτλος event – online streaming ή Τίτλος event – OnDemand

Σε περίπτωση που η εκδήλωση streaming, θα γίνει και σε φυσικό χώρο (οπότε θα έχετε δύο εκδηλώσεις μια online και μια σε φυσικό χώρο), θα πρέπει να δημιουργήσετε δύο διαφορετικές παραγωγές που θα μπορούν να εμφανίζονται και οι δύο σε μια σελίδα φεστιβάλ (δείτε εδώ πιο αναλυτικά).

Επιλέγετε κατηγορία θεάματος με υποκατηγορία streaming.

Για την ενότητα ''Ιδιότητες'' δείτε αντίστοιχα τα σχετικά άρθρα, αναλόγως αν η προβολή θα γίνεται σε συγκεκριμένη μέρα/ώρα ή αν θα είναι on demand.

Το streaming url μπορεί να προστεθεί και μετά την έναρξη της προπώλησης.

Στην επιλογή "Μέχρι πόσα εισιτήρια μπορεί να αγοράσει ένας πελάτης (site):" επιλέξτε 1

Για την προσθήκη νέας παραγωγής μπορείτε να δείτε και το video.

Βήμα 2: Προσθήκη εκδηλώσεων

Θα κάνετε προσθήκη εκδηλώσεων για τις ημερομηνίες και ώρες που θέλετε να προβληθεί το event ή προσθήκη μιας εκδήλωσης αν το βίντεο θα προβάλλεται On Demand.

Στην επιλογή του χώρου επιλέξτε το χώρο "ONLINE" με κωδικό (2195)

Δημιουργήστε νέο τιμοκατάλογο (μπορείτε να δείτε οδηγίες εδώ) και στο πεδίο "Ζώνες Τιμών" χρησιμοποιήστε την περιγραφή "Κωδικός προβολής" ή κάποια παρόμοια. Στην ‘’αξία’’ βάζετε την τιμή του εισιτηρίου.

Στο πεδίο ''επιλέξτε ημερομηνίες - θέσεις'' ορίζετε τη χωρητικότητα και τις ημερομηνίες προβολής της εκδήλωσης. Αφού επιλέξετε ημερομηνίες και την ώρα προβολής πατάτε ''προσθήκη'' και στο τέλος ''έναρξη διαδικασίας'' ή ''αποθήκευση''.

Για την προσθήκη εκδηλώσεων μπορείτε να δείτε και το video.

Βήμα 3: Προσθήκη υλικού marketing

Στο πεδίο ''Τρόπος επιλογής θέσεων'' επιλέξτε ''αυτόματη ανάθεση θέσης'', ώστε όταν προσθέσετε το streaming url να εμφανιστεί στη σελίδα προπώλησης το κουμπί ''ΔΕΙΤΕ ONLINE''.

Βήμα 4: Ρυθμίσεις streaming

Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω δείτε τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνετε, αναλόγως αν το stream event θα προβληθεί σε συγκεκριμένη μέρα/ώρα ή θα είναι on demand.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;