Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Teller και για πώληση εισιτηρίων στο χώρο της εκδήλωσης σας 😃

Πηγαίνετε στην καρτέλα ''νέα παραγγελία'' και από τη λίστα αριστερά σας επιλέγετε την εκδήλωση που θέλετε.

Στη συνέχεια, επιλέγετε θέσεις κάνοντας κλικ πάνω στο πλάνο του χώρου.

Οι επιλεγμένες θέσεις φαίνονται με κίτρινο χρώμα. Με την επιλογή των θέσεων εμφανίζεται στο δεξί μέρος της οθόνης η λίστα των επιλεγμένων θέσεων.

Από το drop down menu του τύπου εισιτηρίου μπορείτε να καθορίσετε αν το εισιτήριο βρίσκεται σε κάποια έκπτωση (φοιτητικό, Τιμής ένεκεν κτλ), εφόσον διατίθεται έκπτωση για τη συγκεκριμένη θέση.

Έχοντας επιλέξει τα εισιτήρια που επιθυμείτε έχετε 2 επιλογές:

A. Μπορείτε να πατήσετε ''εξόφληση με μετρητά & εκτύπωση΄΄ ή ''εξόφληση με pos & εκτύπωση''.

Δεν καταχωρούνται στοιχεία πελάτη και πρέπει να υπάρχει συνδεδεμένος θερμικός εκτυπωτής. Είναι μια επιλογή πολύ χρήσιμη λίγη ώρα πριν ξεκινήσει μια εκδήλωση.

Επιλέγοντας ''εξόφληση και εκτύπωση'' (είτε με μετρητά είτε με pos) σας εμφανίζεται ένα παράθυρο επιβεβαίωσης της ενέργειας.

Πατώντας ''ναι'' η πώληση ολοκληρώνεται και γίνεται εκτύπωση των εισιτηρίων στον εκτυπωτή που βρίσκεται στη θέση εργασίας σας.

Ολοκληρώνοντας την παραγγελία εμφανίζεται η οθόνη των στοιχείων της παραγγελίας. Για να προχωρήσετε σε νέα πώληση πατήστε στην καρτέλα ''Νέα παραγγελία''.

Για να βλέπετε την επιλογή ''εξόφληση με pos & εκτύπωση'' χρειάζεται να μας έχετε ενημερώσει μέσω του chat για να το προσθέσουμε ως τρόπο πληρωμής.

Β. Μπορείτε να πατήσετε ''νέος πελάτης'' και να μεταφερθείτε στη σελίδα παραγγελίας.

Πατάτε "νέος πελάτης“ για να μεταφερθείτε στη σελίδα παραγγελίας ή επιλέγετε τον πελάτη που επιθυμείτε από τη λίστα που εμφανίζεται κάτω από το πεδίο αναζήτησης, πατώντας στο μεγεθυντικό φακό.

Από τη σελίδα παραγγελίας κράτησης μπορείτε να καταχωρήσετε τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας ή να την επεξεργαστείτε εκ νέου (δείτε οδηγίες εδώ).

Για τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ:

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;