Για να μπορείτε να εκτυπώσετε μέσα από τον teller με χρήση θερμικού εκτυπωτή χρειάζεται να κάνετε τα παρακάτω:

  • Αρχικά, θα χρειαστεί να έχετε εγκαταστήσει τον τελευταίο driver του εκτυπωτή που χρησιμοποιείτε.

  • Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Printing Monitor (απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε windows).

    Στην εγκατάσταση της εφαρμογής θα σας ζητηθεί ένα Id για να συνδεθεί το ΑΦΜ σας με την εφαρμογή.

Το Printing Monitor Id δημιουργείται από εμάς, οπότε πριν την εγκατάσταση επικοινωνήστε μαζί μας στο chat για να σας το προωθήσουμε. Χρειάζεται να γνωρίζουμε τον τύπο του εκτυπωτή, για να επιλεγεί ο σωστός τύπος εκτύπωσης για το Id.

Για κάθε υπολογιστή που θα εγκαταστήσετε το πρόγραμμα εκτύπωσης χρειάζεστε ένα διαφορετικό Id.

Εγκατάσταση εκτυπωτή

Χρειάζεται να εγκαταστήσετε τους Drivers του εκτυπωτή και να βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής είναι σε θέση να λειτουργήσει σωστά (χαρτί σωστά τοποθετημένο και με σωστό orientation, μελάνι, σωστή ρύθμιση για τη διάσταση του χαρτιού κλπ.).

Πριν κάνετε την εγκατάσταση του Printing Monitor θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής έχει εγκατασταθεί στα windows και μπορείτε να πραγματοποιήσετε print test page από την ενότητα: Πίνακας Ελέγχου > Υλικό και Ήχος (Προβολή συσκευών και εκτυπωτών) > δεξί κλικ στον εκτυπωτή > ιδιότητες εκτυπωτή > δοκιμαστική σελίδα.

H διαδικασία γίνεται με τον εκτυπωτή ενεργό και συνδεδεμένο στη θύρα usb του υπολογιστή.

Πρέπει να χρησιμοποιείτε τους Drivers σύμφωνα με το μοντέλο του εκτυπωτή, όπως σας έχουν δοθεί κατά την αγορά του προϊόντος, και σύμφωνα με τις οδηγίες που προτείνονται από τον κατασκευαστή. Η τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού ταμείου, είναι ευθύνη του κάθε διοργανωτή. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εγκατάσταση απευθυνθείτε σε κάποιον τεχνικό σας.

Προς διευκόλυνση σας, σας παραθέτουμε και τα παρακάτω Links που μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε (Για να τα κατεβάσετε θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε teller) . Προσοχή: είναι ενδεικτικά και μπορεί να μην βρίσκουν εφαρμογή για το δικό σας εκτυπωτή.

Για εκτυπωτή godex G500 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους drivers που θα βρείτε εδώ: https://teller.viva.gr/printing/files.zip

Για εκτυπωτή star TSP 654, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους drivers που θα βρείτε εδώ: https://teller.viva.gr/printing/star.zip

Foxit Reader

Στις περιπτώσεις χρήσης εκτυπωτή που δεν είναι star θα πρέπει να κατεβάσετε και το πρόγραμμα foxit reader από το link:

https://www.foxitsoftware.com/pdf-reader/ (free foxit reader download)

Εγκατάσταση της εφαρμογής Printing Monitor

Μπορείτε να δείτε τη διαδικασία πατώντας εδώ:

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;