Όλες οι συλλογές
Επεξεργασία εκδήλωσης
Πώς ορίζω μεταπωλητή για την εκδήλωση μου;
Πώς ορίζω μεταπωλητή για την εκδήλωση μου;

Απόδοση δικαιωμάτων πώλησης, διαχείρισης σε άλλο συνεργάτη του More.com μέσα από τον teller

Ενημερώθηκε πριν από περισσότερο από μία εβδομάδα

Μπορείς να ορίσεις κάποιον συνεργάτη του More.com μεταπωλητή, ώστε να πουλάει εισιτήρια για την εκδήλωσή σου μέσα από το δικό του teller.


Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη στην περίπτωση που η εκδήλωσή σου γίνεται σε έναν χώρο όπου η εταιρεία που τον διαχειρίζεται είναι ήδη συνεργάτης μας.


Οπότε ο μεταπωλητής θα μπορεί να πουλάει εισιτήρια για την εκδήλωσή σου από το ταμείο του!

Η διαδικασία αυτή γίνεται μέσα από τη διαχείριση στην ενότητα ''Resellers''.

Βήμα 1 : Προσθήκη μεταπωλητή στην εκδήλωση που επιθυμείς

Επιλέγεις την εκδήλωση που επιθυμείς από το dropdown menu:

Στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγεις μεταπωλητή (σε παρένθεση θα λέει ''χρήστες''), κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουτί αριστερά, και πατάς στα Links ''διαχείριση παραγωγής'' ή ''πώληση παραγωγής'' στο κάτω μέρος του πίνακα αναλόγως με τα δικαιώματα που θέλεις να αποδώσεις.

Για να μπορείς να βρεις στην παραπάνω λίστα την εταιρεία που θέλεις να ορίσεις μεταπωλητή θα πρέπει να μας έχεις ενημερώσει ήδη στο chat του teller, ώστε να την προσθέσουμε. Στη συνέχεια θα μπορείς να επιλέγεις σε ποιες εκδηλώσεις σου η κάθε εταιρεία μεταπωλητής θα μπορεί να έχει δικαίωμα πώλησης και/ή διαχείρισης.

Αν ο μεταπωλητής θέλεις να μπορεί να διαχειρίζεται παραγγελίες (πώληση, ακύρωση, μεταβολή) θα πρέπει να επιλέξεις πώληση και διαχείριση.

Βήμα 2 : Προσθήκη μεταπωλητή στον τιμοκατάλογο της εκδήλωσης

Εφόσον αποδώσεις δικαίωμα πώλησης και/ή διαχείρισης σε μια εταιρεία μεταπωλητή για κάποια εκδήλωσή σου, θα χρειαστεί να προσθέσεις την εταιρεία αυτή στα δικαιώματα μεταπωλητή για κάθε έκπτωση, σε όλους τους τιμοκαταλόγους αυτής της εκδήλωσης.

Για να το κάνεις αυτό θα πας στον τιμοκατάλογο (δες εδώ πώς θα τον βρεις), θα πατήσεις στη ''μαζική διαχείριση εκπτώσεων'' και στο παράθυρο που θα ανοίξει θα επιλέξεις όλες τις εκπτώσεις που θέλεις να βλέπει η εταιρεία μεταπωλητής και θα πατήσεις ''χρήση από μεταπωλητές''.

Στη συνέχεια επιλέγεις:

  • MORE.COM Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΜΟΝ ΑΕ - Χρήστες

  • την εταιρεία σου (σε παρένθεση θα λέει ''χρήστες'')

  • την εταιρεία μεταπωλητή (σε παρένθεση θα λέει ''χρήστες'')

και πατάς ''αποθήκευση''.

Προσοχή

Ο ορισμός μεταπωλητή γίνεται σε όλη την εκδήλωση και δεν μπορεί να γίνει μεμονωμένα σε μια ημερομηνία της εκδήλωσης.

Επομένως, σε περίπτωση περιοδείας, αν ορίσεις κάποιον συνεργάτη μεταπωλητή, θα αποκτήσει πρόσβαση σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας.

Αν θέλεις μπορείς να δημιουργήσεις ξεχωριστή εκδήλωση για το σταθμό που θέλεις να ορίσεις μεταπωλητή (πριν πουληθούν εισιτήρια) και στη συνέχεια να προσθέσεις την παραγωγή αυτή στη σελίδα προπώλησης της περιοδείας (δες οδηγίες στην ενότητα Δημιουργία σελίδας πολλαπλών εκδηλώσεων).

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;