Μπορείτε να ορίσετε κάποιον συνεργάτη του Viva.gr μεταπωλητή, ώστε να πουλάει εισιτήρια για την εκδήλωση σας μέσα από το δικό του teller.
Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη στην περίπτωση που η εκδήλωσης σας γίνεται σε έναν χώρο όπου η εταιρεία που τον διαχειρίζεται είναι ήδη συνεργάτης μας.
Οπότε ο μεταπωλητής θα μπορεί να πουλάει εισιτήρια για την εκδήλωση σας από το ταμείο του!

Η διαδικασία αυτή γίνεται μέσα από τη διαχείριση στην ενότητα ''μεταπωλητές''.

Βήμα 1 : Προσθήκη μεταπωλητή στην παραγωγή που επιθυμείτε

Επιλέγετε την παραγωγή που επιθυμείτε από το dropdown menu:

Στο παράθυρο που ανοίγει επιλέγετε μεταπωλητή (σε παρένθεση θα λέει ''χρήστες''), κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουτί αριστερά, και πατάτε στα Links ''διαχείριση παραγωγής'' ή ''πώληση παραγωγής'' στο κάτω μέρος του πίνακα αναλόγως με τα δικαιώματα που θέλετε να αποδώσετε.

Για να μπορείτε να βρείτε στην παραπάνω λίστα την εταιρεία που θέλετε να ορίσετε μεταπωλητή θα πρέπει να μας έχετε ενημερώσει ήδη στο chat του teller, ώστε να την προσθέσουμε. Στη συνέχεια θα μπορείτε να επιλέγετε σε ποιες παραγωγές σας η κάθε εταιρεία μεταπωλητής θα μπορεί να έχει δικαίωμα πώλησης και/ή διαχείρισης.

Αν ο μεταπωλητής θέλετε να μπορεί να διαχειρίζεται παραγγελίες (πώληση, ακύρωση, μεταβολή) θα πρέπει να επιλέξετε πώληση και διαχείριση.

Βήμα 2 : Προσθήκη μεταπωλητή στον τιμοκατάλογο της παραγωγής

Εφόσον αποδώσετε δικαίωμα πώλησης και/ή διαχείρισης σε μια εταιρεία μεταπωλητή για κάποια παραγωγή σας, θα χρειαστεί να προσθέσετε την εταιρεία αυτή στα δικαιώματα μεταπωλητή για κάθε έκπτωση, σε όλους τους τιμοκαταλόγους αυτής της παραγωγής.

Για να το κάνετε αυτό θα πάτε στον τιμοκατάλογο (δείτε εδώ πώς θα τον βρείτε), θα πατήσετε στη ''μαζική διαχείριση εκπτώσεων'' και στο παράθυρο που θα ανοίξει θα επιλέξετε όλες τις εκπτώσεις που θέλετε να βλέπει η εταιρεία μεταπωλητής και θα πατήσετε ''χρήση από μεταπωλητές''. Στη συνέχεια επιλέγετε:

  • VIVA ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε ("χρήστες")

  • την εταιρεία σας (σε παρένθεση θα λέει ''χρήστες'')

  • την εταιρεία μεταπωλητή (σε παρένθεση θα λέει ''χρήστες'')

και πατάτε ''αποθήκευση''.

Προσοχή

Ο ορισμός μεταπωλητή γίνεται σε όλη την παραγωγή και δεν μπορεί να γίνει μεμονωμένα σε μια εκδήλωση (ημερομηνία) της παραγωγής.

Επομένως, σε περίπτωση περιοδείας, αν ορίσετε κάποιον συνεργάτη μεταπωλητή, θα αποκτήσει πρόσβαση σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας.

Αν θέλετε μπορεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή παραγωγή για το σταθμό που θέλετε να ορίσετε μεταπωλητή (πριν πουληθούν εισιτήρια) και στη συνέχεια να προσθέσετε την παραγωγή αυτή στη σελίδα προπώλησης της περιοδείας (δείτε οδηγίες στην ενότητα Δημιουργία σελίδας πολλαπλών εκδηλώσεων).

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;