Έχουμε προσθέσει τη δυνατότητα καταχώρησης μίας έκπτωσης ως "freedom pass" ώστε να την παίρνουν μόνο οι πελάτες που πληρώνουν με freedom pass.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δίνετε αποκλειστικές εκπτώσεις σε κατόχους freedom pass, αντίστοιχες με αυτές που δίνουν ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρείες.

Τι αφορά η νέα επιλογή έκπτωσης:

  • Στον τιμοκατάλογο αφού καταχωρήσετε μία έκπτωση, την ορίζετε ως Freedom Pass από την τελευταία στήλη

  • Αυτή η έκπτωση θα βγαίνει στο site με εμφάνιση ειδικού logo "freedom pass" και θα μπορεί κάποιος να την επιλέξει, αν όμως στην πληρωμή δεν καταχωρήσει κάρτα Freedom Pass, θα παίρνει σφάλμα

  • Θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες σελίδα πρόμο για τις εκπτώσεις freedom pass που θα δείχνει όλα τα events που έχουν έκπτωση

  • Θα γίνουν παράλληλα ενέργειες προώθησης για τις εκπτώσεις freedom pass μέσω newsletter, banner και social media

Γιατί να το δώσει κάποιος σαν παροχή;

Περίπου 1.000.000 άτομα 18-25 ετών θα πάρουν 150€ μέσω του freedom pass.

Αυτά τα 150€ μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο σε επιχειρήσεις τουρισμού ή πολιτισμού, μόνο με πληρωμή με κάρτα. Οι χρήστες δεν μπορούν να βγάλουν τα χρήματα και δεν μπορούν να τα μεταφέρουν σε άλλο λογαριασμό.

Δίνοντας έκπτωση στους κατόχους, τους δίνετε ένα έξτρα κίνητρο να χρησιμοποιήσουν το freedom pass για αγορά εισιτηρίων της δικής σας εκδήλωσης σε αντίθεση με κάποια άλλη υπηρεσία.

σημείωση: Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για όλες τις εκδηλώσεις σας χωρίς να την δηλώσετε "freedom pass". Καταχωρώντας την έκπτωση ως freedom pass δηλώνετε ότι μπορούν να την αγοράσουν μόνο κάτοχοι freedom pass.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;