Η παρακολούθηση του online event γίνεται με τη χρήση κωδικού προβολής

Μετά την αγορά του εισιτηρίου o πελάτης λαμβάνει email με τα στοιχεία της αγοράς και τον μοναδικό κωδικό πρόσβασης που αντιστοιχεί στο εισιτήριό του.

o Ο κωδικός προβολής είναι το barcode του εισιτηρίου του

o Για διευκόλυνση, ο κωδικός προβολής εμφανίζεται και στη σελίδα της παραγγελίας του

Από τη σελίδα παραγγελίας του, πατώντας στο κουμπί «ΔΕΙΤΕ ONLINE" μεταφέρεται στη σελίδα προβολής της εκδήλωσης, όπου ενημερώνεται σε πόσο χρόνο θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση στην διαδικτυακή μετάδοση (αν δεν είναι ήδη ενεργή).

Το κουμπί "ΔΕΙΤΕ ONLINE" μπορεί να το πατήσει και από τη σελίδα προπώλησης

στο Viva.gr. Αν δεν έχετε καταχωρήσει το url από τον embed κώδικα του βίντεο στον teller, το κουμπί αυτό δεν εμφανίζεται στη σελίδα προπώλησης.

Όταν ανοίξει η δυνατότητα σύνδεσης στη διαδικτυακή μετάδοση

  • καταχωρεί τον κωδικό barcode του εισιτηρίου του και

  • πατάει ‘’ΕΙΣΟΔΟΣ’’

Ο κωδικός προβολής του εισιτηρίου, ισχύει για event συγκεκριμένης ημέρας και ώρας, εκτός και αν αναγράφεται ότι η προβολή είναι διαθέσιμη On demand για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Κάθε εισιτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία μόνο συσκευή ή browser κάθε φορά. Υπάρχει δυνατότητα διακοπής της μετάδοσης και χρήση του κωδικού σε άλλη συσκευή ή browser.

Για την προβολή του event συνίστανται οι πρόσφατες εκδόσεις των πιο διαδεδομένων προγραμμάτων πλοήγησης (browsers): Chrome, Firefox. Σημειώστε ότι σε παλιότερες εκδόσεις ενδεχομένως να παρουσιάζονται δυσλειτουργίες κατά την μετάδοση.

Υποστηρίζεται η προβολή σε τηλεοράσεις μέσω σύνδεσης με υπολογιστή με καλώδιο HDMI ή με την μέθοδο screen mirroring αν η συσκευή το υποστηρίζει. Σε Smart TVs, δεν είναι συμβατοί όλοι οι native browsers.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;