Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε σε δημοσίευση ενός event μέσα από τον teller με πλήρη αυτονομία, χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας για έγκριση! 🤩

Αυτή η διαδικασία γίνεται πολύ απλά: Εφόσον έχετε προχωρήσει στη δημιουργία της παραγωγής και της εκδήλωσης, το μόνο που απομένει είναι να προσθέσετε Υλικό Marketing για να εμφανίζεται σωστά η σελίδα προπώλησης. Μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες εδώ.

Ξεκινώντας την προσθήκη των στοιχείων, η εκδήλωση θα παραμείνει σε κατάσταση "Προσχέδιο" μέχρι να προσθέσετε τα απαραίτητα πεδία, τα οποία είναι:

 • Τίτλος (έρχεται αυτόματα από τον τίτλο που έχετε καταχωρήσει στην καρτέλα Γενικά)

 • URL (παράγεται αυτόματα από τον τίτλο, μπορείτε όμως να το αλλάξετε αν θέλετε κάποιον άλλον τίτλο. Υποστηρίζονται μόνο λατινικοί χαρακτήρες και παύλες)

 • Φωτογραφίες

 • Σύντομη Περιγραφή

 • Περίληψη

Προσθέτοντας τα παραπάνω στοιχεία, η κατάσταση του event είναι πλέον "Κρυφό", δηλαδή το link είναι ενεργό σε όσους το διαθέτουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να το δείτε πατωντας ''προβολή'', να κάνετε τεστ και να το στείλετε σε συνεργάτες σας να το ελέγξουν.

Όταν επιβεβαιώσετε ότι η σελίδα προπώλησης είναι όπως την θέλετε, αλλάζετε απλώς την κατάσταση σε "Δημοσιευμένο", πατάτε ΄΄αποθήκευση'' και το event δημοσιεύεται στο Viva.gr, στο mobile app και σε όλα τα φυσικά σημεία!

Τι άλλο πρέπει να ξέρω σχετικά με την εμφάνιση της εκδήλωσής μου στο website;

 • Μπορείτε να κάνετε τη σελίδα Φεστιβάλ ώστε να προσθέτετε σε αυτή τη σελίδα προπώλησης διαφορετικές παραγωγές. (π.χ. σε Music Festival σελίδα προσθέτουμε παραγωγές Day 1: Iron Maiden, Day 2: Metallica, Day 3: Manowar)

 • Μπορείτε να επιλέξετε τον Τρόπο επιλογής θέσεων σε Επιλογή Θέσεων από Κάτοψη ή Αυτόματη Ανάθεση Θέσης.

 • Μπορείτε να συμπληρώσετε την Πλήρη Περιγραφή (εκτός από την περίληψη που είναι υποχρεωτικό πεδίο).

  Περίληψη είναι το σημείο της σελίδας προπώλησης όπου εμφανίζεται το Πλήρες Κείμενο και ο χρήστης χρειάζεται να πατήσει ''Δείτε Περισσότερα'' για να το δει ολόκληρο.
  Πλήρης Περιγραφή είναι το σημείο της σελίδας που μένει πάντα σταθερό στο τέλος της σελίδας. Χρησιμοποιείστε αυτό το σημείο για σημαντικές πληροφορίες που θέλετε να εμφανίζονται πάντα.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;