Για να επεξεργαστείτε τις εκπτώσεις ενός τιμοκαταλόγου πατάτε "αναλυτικά" στη στήλη εκπτώσεις για τη ζώνη που θέλετε. Μπορείτε να επεξεργαστείτε όλα τα πεδία που έχουν ένα μολύβι πάνω δεξιά.

  • Το όνομα της έκπτωσης εκτυπώνεται στο εισιτήριο, οπότε μπορείτε να το προσαρμόσετε αν χρειάζεται πατώντας στο μολύβι στο αντίστοιχο πεδίο.

  • Στην αξία πρέπει να καταχωρείται η αξία της έκπτωσης. Στο παραπάνω παράδειγμα το φοιτητικό έχει 8,50€ (= 10-1,50€) Αν θέλετε να αλλάξει τιμή και να γίνει 9€, στην αξία θα πρέπει να βάλετε 1 (αξία ζώνης – επιθυμητή τιμή έκπτωσης = αξία έκπτωσης, δηλαδή 10-9=1) και όχι την τελική τιμή του φοιτητικού.

  • Επίσης, εδώ μπορείτε να επιλέξετε αν κάποια έκπτωση θέλετε να εμφανίζεται μόνο στον Teller ή και στο site (στον teller θα τη βλέπετε σίγουρα). Η αλλαγή γίνεται πατώντας στο μολύβι στη στήλη "ενεργή σε teller - sites", σε όποια έκπτωση επιθυμείτε να κάνετε την αντίστοιχη αλλαγή. Επιλέγετε από το dropdown menu ''σε κανένα site (μόνο teller) ή ''σε teller και sites'' και πατάτε "ΟΚ".

  • Μπορείτε να προσθέσετε label προσφοράς, πάνω δεξιά από το κουμπί της κράτησης στο site, πατώντας στο μολύβι της αντίστοιχης έκπτωσης και επιλέγοντας "ναι".

    Στο site θα φανεί μετά από κάποια λεπτά:

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;