Αν κάποια εκδήλωση ακυρωθεί αρχικά χρειάζεται να απενεργοποιήσετε την Online προπώληση και στη συνέχεια να ενημερώσετε τους κατόχους εισιτηρίων για την ακύρωση της εκδήλωσης, καθώς και για την πολιτική σας (π.χ. αν μπορούν να ζητήσουν ακύρωση και/ή μεταβολή σε άλλη ημερομηνία).

Απενεργοποίηση προπώλησης

Μπορείτε να προβείτε στην απενεργοποίηση της online προπώλησης για μια εκδήλωση μέσω teller ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Tab Διαχείριση - Στην ενότητα ''παραγωγές'' επιλέγετε ''επεξ'' (επεξεργασία) και από τη λίστα δεξιά την παραγωγή που επιθυμείτε.

Βρίσκεστε στο tab ‘’γενικά’’, πατήστε στο tab ‘’ εκδηλώσεις’’

Επιλέγετε την εκδήλωση που θέλετε να απενεργοποιήσετε κάνοντας αριστερό κλικ στο κενό κουτί δίπλα από τη στήλη χώρος (εμφανίζεται η ένδειξη √) – επιλογή ‘’ενεργοποίηση / απενεργοποίηση προπώλησης’’ (στις γενικές επιλογές στο τέλος της σελίδας)

Στο παράθυρο που ανοίγει αναγράφεται ‘’να επιτρέπεται η online προπώληση εισιτηρίων ;’’ επιλέγετε Όχι και στο πεδίο ‘’μήνυμα’’ γράφετε το λεκτικό που θέλετε να εμφανίζεται στο κουμπί της κράτησης στο site για την εν λόγω εκδήλωση (π.χ. Ακύρωση λόγω μέτρων COVID-19). Τέλος πατάτε αποθήκευση.

Το μήνυμα που καταχωρήσατε εμφανίζεται στη σελίδα της προπώλησης με mouse over πάνω από την επιλογή της κράτησης, η οποία είναι απενεργοποιημένη.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;