Για δημιουργήσετε έναν νέο τιμοκατάλογο πηγαίνετε στο Tab "διαχείριση" και από τη λίστα αριστερά σας πηγαίνετε στην "προσθήκη" κάτω από τις "επιλογές παραγωγής".

Σας ανοίγει το παρακάτω παράθυρο:

Στην "περιγραφή" καταχωρείτε το όνομα του τιμοκαταλόγου. Μπορείτε να βάλετε το όνομα της παραγωγής ή αν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσετε για πολλές παραγωγές μπορείτε να αναφέρετε τις τιμές π.χ. Κανονικό 15€ - Φοιτητικό 12€ ή Προσφορά 10€. Η περιγραφή δεν εμφανίζεται στο site.

Στο πεδίο "Ζώνες Τιμών" καταχωρείτε την ονομασία της ζώνης.

Αν έχετε μια τιμή κανονικού, δλδ μια ζώνη, την ονομάζετε "Τιμή Εισιτηρίου" ή "Γενική Είσοδος".

Στην "αξία" βάζετε την αξία της ζώνης.

Αν έχετε περισσότερες ζώνες μπορείτε να ονομάσετε Ζώνη Α την πρώτη (ή Διάζωμα Α ή Θύρα Α κλπ. αν όλο το διάζωμα/θύρα θα έχει την ίδια τιμή). Καταχωρείτε την αξία της και πατάτε στο "+" δίπλα από την αξία για να προσθέσετε και άλλη ζώνη όπως παρακάτω:

Στο τέλος πατάτε "αποθήκευση".

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Σε αριθμημένες κατόψεις κατηγορίες εισιτηρίων όπως Φοιτητικά ή ΑμεΑ, Ατέλειες κλπ. προστίθενται ως εκπτώσεις μιας ζώνης και όχι ως ξεχωριστή Ζώνη.

  • Αν ο χώρος είναι μη αριθμημένος μπορείτε να προσθέσετε ξεχωριστή ζώνη για κάθε κατηγορία εισιτηρίου για να ορίσετε πόσα εισιτήρια θέλετε να διατεθούν από κάθε κατηγορία.

Για να προσθέτε εκπτώσεις (π.χ. φοιτητικό) σε μια ζώνη πατήστε εδώ

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;